Babyblid Bleskift 100 ml – baseret på økologisk olivenolie

40,00 kr.

Et økologisk, mildt produkt til bleskift der indeholder olivenolie. Bruges enten i stedet for vand, eller som en plejende afsluttende creme efter rens med vand.

Kan mindske rød numse samtidig med den renser og plejer det sarte område. Påføres med Babypads.

100 ml

Bemærk at vi har skiftet labels fra grøn til beige, og at alle der bestiller efter 27/9 får beige labels i stedet for grøn

 

På lager

Beskrivelse

Babyblid Økologisk Bleskift / Diaper Change

Diaper Change eller Babyblid Økologisk Bleskift er et rense- og plejeprodukt til bleskift der indeholder olivenolie.

Hos Babyblid forstår vi vigtigheden af at pleje din babys sarte hud med omsorg. Vores Babyblid Bleskift renser og beskytter din babys følsomme hud ved bleskift og du kan undgå brugen af vand, hvis du foretrækker dette. Bleskiftecremen hjælper til at mindske rød numse og sørger for at bleområdet altid er rent og plejet.

Tradition

Gennem flere generationer, har man i Frankrig brugt denne unikke type produkt til bleskift. Den naturlige sammensætning på ganske få ingredienser, sørger for at efterlade huden renset og plejet, og mindsker rødme i bleområdet som mange babyer og små børn desværre døjer med.

Produktets høje indhold af økologisk olivenolie, beskytter den sarte babyhud mod de skader urin og afføring kan medføre.

Vores produkt er 100% originalt, og produceret i Frankrig hvor det stammer fra.

Omsorg

Babyblid Bleskift er mere end bare en creme – det er et symbol på omsorg, kvalitet og pålidelighed. Vores mission er at give dig den bedste løsning til din babys hud, så du kan nyde hvert et bleskift med din baby og I kan skabe det bedste bånd sammen på puslebordet. Du kan være tryg ved at bruge vores creme til hvert eneste bleskift, velvidende at du kun tilfører det bedste til din babys hud♡

Anvendelse
Tryk cremen ud på en babypad og påfør bleområdet. Kan både bruges til at rense bleområdet, eller som en plejende afsluttende del af bleskiftningen efter brug af vand. Produktet skal ikke skylles af eller tørres væk. Din babys hud er nu ren, blød og velplejet.

Dette produkt har udover brugen ved bleskift, også mange andre forskellige muligheder for anvendelse. Det kan for eksempel bruges til at fjerne arp fra din babys hovedbund. Smør hovedbunden ind i cremen og red igennem med en tættekam.

Du kan også bruge produktet til tørre områder på kroppen, f.eks. albuer eller knæ. Eller det kan bruges til dine neglebånd. Mulighederne er mange.

I det hele taget bare et lækkert økologisk multiprodukt til hele familien, store som små.

Indhold
100 ml / Fås også i 400 ml perfekt til puslebordet her

Ingredienser
Aqua, Olea Europaea Fruit Oil*, Glyceryl Stearate, Calcium Hydroxide
*Ingredienser fra økologisk landbrug
100% af det totale indhold er af naturlig oprindelse
35% af det totale indhold er fra økologisk landbrug

Følg med på instagram for mere info


Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til vores tilbud og info om produkter ♡

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Babyblid Bleskift 100 ml – baseret på økologisk olivenolie”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *